Kvarken Ports söker fastighets- och anläggningsingenjör

Är du vår nya ansvarstagande och drivna lagspelare med förmåga att leverera hög kvalité och träffsäker service till hamnens kunder. Kvarken Ports är Umeås och Vasas gemensamma hamnbolag och nu behöver vi förstärka vår organisation med en ingenjör som bland annat jobbar med kort- och långsiktigt underhåll av våra fastigheter och anläggningar, fastighetsutredningar och mindre byggentreprenader. Vi söker dig som har en bred och varierad erfarenhet inom olika typer av fastighetsskötsel, drift och underhåll samt olika typer av byggentreprenader.

Fartyg som hamnar i land

Dina arbetsuppgfiter

Som fastighets- och anläggningsingenjör så kommer du att utreda, identifiera och tillsammans med
ansvarig hamningenjör planera utvecklings- och underhållsarbetet för hamnens olika fastigheter och
anläggningar. Kvarken Ports ansvarar för cirka 10 fastigheter, typen av fastigheter är varierande och består av kontor, lager, tekniska anläggningar och terminaler. Vi ansvarar för och underhåller områdets el-, VA- och oljeavskiljarsystem, en del av dina arbetsuppgifter kan komma att ligga inom dessa områden.

Du kommer därtill att arbeta med fastighetsrelaterat brandskydd och systematiskt arbetsmiljöarbete.
Som fastighets- och anläggningsingenjör kommer du ansvara för att våra hyresgäster/kunder får den support och service som behövs för att kunna nyttja sina förhyrda anläggningar. Du kommer även att driva mindre utvecklings/byggprojekt både internt och i samarbete med våra hyresgäster/kunder.

Din profil

För rollen som fastighets- och anläggningsingenjör tror vi att du har en bred och varierad erfarenhet inom olika typer av fastighetsskötsel, drift och underhåll samt olika typer av byggentreprenader. Vi ser gärna att du är van vid administrativa uppgifter och trivs med att planera, prioritera och driva dina processer vidare. I och med att rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt så söker vi dig med ett prestigelöst förhållningssätt och en hög nivå av service. Vi ser gärna att du trivs med att både
arbeta självständigt samt att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men vi ser gärna att du har högt egendriv, att du är flexibel och är en problemlösare som har lätt för att ta egna initiativ. Viktigast är dock att du har ett stort engagemang för din roll hos oss. Vi vill helt enkelt hitta rätt person som är villig att lära och utvecklas tillsammans med oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du
varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Rehnmark på tfn: 0708 21 53 48.

Sök tjänsten senast 2022-12-04 via clockworkpersonal.se. Urvalet kommer göras efter sista
ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Kvarken Ports erbjuder logistiktjänster i noderna där sjöfart, järnväg och vägar möts. Vi driver och utvecklar hamnverksamheterna i Umeà och Vasa med service som hogsta prioritet. Vi vill vara det bästa alternativet när det handlar om effektiva transporter som stärker globala handels- och transportvägar. Umeà hamn bestär idag av drygt 100 ha mark och 1300 meter kaj fördelat pa 14 kajplatser. Inom hamnomrädet finns ocksä förutom körvägar 14 km järnvägsspar (varav 6 km är elektrifierad). Under de närmaste ären byggs det en i princip ny ham och vi har höga ambitioner! Det trafikslagsövergripande perspektivet och samspelet mellan sjöfart, järnväg och väg löper som en röd trad i värt arbete. Sjöfartens omställning och samhällets ambitioner att öka sjöfartens andel i logistikflödet innebär att vi har ett omfattande och viktigt arbete framför oss.